Για την Αθήνα από  το ptm-sat point.

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS).

 • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ.
 • Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κατα τόπους υποκαταστήματα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Υποκατάστημα' της αντίστοιχης πόλης.

  Για την υπόλοιπη Ελλάδα

 •  
 • Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 4,50 € μέχρι 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
 •  

  Για το εξωτερικό

  Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.
  Στην Κύπρο αποστέλλονται όλα τα προιόντα.

  Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

  Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στην εξέλιξη παραγγελίας. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.

  Συνέχεια

  Αναζήτηση
   
  Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
  Προχωρημένη αναζήτηση
  Προμηθευτές

  Δεν υπάρχουν προϊόντα αποθηκευμένα στο καλάθι!